Bemutatkozás

„Segítek az embereknek, hogy képesek legyenek kapcsolódni a belső bölcsességükhöz és az intuíciójukhoz, ezáltal olyan életet éljenek amilyenre igazán vágynak.”

Támogató, nyugodt és kiegyensúlyozott ember vagyok, erős jelenléttel. Ezt a jelenlétet hasznosítom a coachként, reziliencia-trénerként és szívkoherencia-mentorként végzett munkámban. Szenvedélyem, hogy segítsek másoknak fejlődni, kapcsolódni belső erejükhöz, megélni a valódi énjüket és eredendő bölcsességüket.

A pozitív pszichológiában képzett és képesített szakemberként mélyrehatóan ismerem azokat az elveket és gyakorlatokat, amelyek elősegítik a jóllétet és a növekedést. Elkötelezett vagyok a hozzám fordulók fejlődése iránt, hogy boldogabbak, egészségesebbek, érzelmileg rugalmasabbak, kapcsolatteremtésre készek és motiváltak legyenek.
Okleveles reziliencia-trénerként és szívkoherencia-mentorként segítek az embereknek érzelmi rugalmasságuk és stresszkezelési készségeik fejlesztésében. Bizonyítékokon alapuló technikák alkalmazásával segítem ügyfeleimet abban, hogy megtanulják kezelni az érzelmeiket, és olyan összhangot teremtsenek szívükben és elméjükben, amely javíthatja az általános jóllétüket és teljesítményüket.

A szakmai utam különféle innovatív elme-test gyakorlatokat is magában foglal, melyek jól hasznosíthatók a személyes növekedés és átalakulás érdekében.

Vezetőként, impact vállalkozóként és háromgyermekes anyaként tudom, mekkora kihívás többféle felelősséggel zsonglőrködni és a mindennapi élet bonyodalmai közötti eligazodni. A személyes növekedés és fejlődés iránti elkötelezettségem azonban arra késztetett, hogy az élethosszig tartó tanulás híve, valamint az önegyüttérzés és a tudatosság szószólója legyek.

Úgy vélem, hogy az önmagunkkal kapcsolatos nagyobb fokú tudatosság és az önegyüttérzés képességének kialakítása elengedhetetlen a teljes és tartalmas élethez. A munkámban arra törekszem, hogy segítsek másoknak kifejleszteni és a mindennapokban alkalmazni ezeket a készségeket.

Szeretnél többet tudni rólam?

Coach tevékenységem mellett társadalmi hasznosságú vállalkozó is vagyok. Mindig is erősen vágytam arra, hogy az üzleti törekvéseket a társadalom szolgálatába állítsam és a munkám értéket teremtsen. 2009-ben társalapítóként elindítottam egy müncheni és londoni székhelyű kockázati tőkebefektető céget, amely társadalmi célú startupokat lát el tőkével. Ennek a vállalkozásnak, mint számos más kezdeményezésemnek is, mai napig társtulajdonosa vagyok.

 

Ezt megelőzően egy fenntartható befektetésekkel foglalkozó vagyonkezelő cég alapítója és vezérigazgatója voltam és szoros együttműködésben dolgoztam a WWF környezetvédelmi alapítvánnyal. Társalapító tulajdonosként hosszú évekig vezettem egy ingatlancéget, amely megfizethető lakások fejlesztésével foglalkozott a német lakáspiacon. Több úttörőnek számító tanulmányt publikáltam német és angol nyelven a társadalmi hasznosságú befektetésekről, és számos ilyen befektetési kezdeményezésben vettem részt. 

  • MSc in Applied Positive Psychology – London (folyamatban)
  • Applied Positive Psychology Coach – New York
  • Positive Psychology Practitioner – New York 
  • HeartMath Reziliencia Tréner – Boulder Creek 
  • Ultrarövid Terápiás Konzulens, Dr. Buda László vezetésével – Budapest 
  • HeartMath Mentor – Boulder Creek
  • MA Nonprofit Menedzsment – Münster
  • BA Közgazdász – Budapest és Oxford 

Ha készen állsz megtenni az első lépést egy teljesebb és hitelesebb élet felé, akkor beszéljünk! Az online felfedező beszélgetés teljesen ingyenes és nem jelent elköteleződést.